Швидкісний Hyundai Донецьк-Київ на 3 години застряг у полі

13 грудня 08:09

Чергова поломка Hyundai сталася на кордоні Харківської та Донецької областей. За неофіційними даними, потяг не зміг продовжити рух через погану погоду.

 

Швидкісний потяг Hyundai "Інтерсіті+", що прямував за маршрутом Донецьк - Київ, пізно ввечері 12 грудня поламався і на 3 години застряг в полі на кордоні Харківської та Донецької областей.

Як пише газета "Сегодня", спочатку зрушити потяг намагалася дрезина, однак зусилля не дали результату. Близько трьох годин пасажири сиділи у вагонах без світла та замерзали, оскільки приміщення не опалювалося.

Згодом на місце зупинки Hyundai відправився маневровий локомотив. Він відтягнув вагони до станції Лозова у Харківській області. Там на пасажирів вже чекав інший склад, який доставив постраждалих до Києва.

За інформацією джерела газети в "Укрзалізниці", причиною поломки потяга стали погані погодні умови. У Hyundai спрацювала система безпеки і склад не зміг продовжити рух.

Відзначимо, що швидкісні потяги Hyundai, вартість проїзду в яких приблизно в два рази вища, ніж у звичайних потягах, почали курсувати в Україні з травня. З цього часу поломки і затримки Hyundai стали звичним явищем для українських залізниць.

Так, з останніх ситуацій - увечері 5 грудня Hyundai сполученням Київ - Харків у результаті обриву контактного проводу близько трьох годин простояв на станції у Полтавській області. !zn

Читайте також:

Янукович сплутав Hyundai і Samsung

Напівпорожні Hyundai пристосують для безкоштовного перевезення школярів

Суперпотяг Hyundai побив власний рекорд: експрес запізнився на 5 годин

Перший швидкісний потяг Hyundai запізнився на 20 хвилин