Саркозі звинуватили в сексуальних домаганнях

15 червня 15:16

Колишній президент Франції нібито вимагав від своєї соратниці по партії «деякі ласки сексуального характеру». Сам Саркозі поки ніяк не відреагував на звинувачення.

 

Соратниця колишнього президента Франції Ніколя Саркозі по партії «Союз за народний рух» Марі-Сіли Гійом у своїй новій книзі звинуватила його в сексуальних домаганнях, повідомляє The Local.

Саркозі нібито просив Гійом про «деякі ласки сексуального характеру». Автор книги вжила слово «une gaterie» (в буквальному перекладі - «гостинець, невеликий подарунок»).

Відповідна розмова, як пише 58-річна Гійом, сталася, коли вона приїхала в Єлисейський палац з проханням виділити грошей на соціальний проект для її області. При цьому президент нібито продемонстрував, що перебуває в стані підвищеного сексуального збудження.

Про зміст своєї нової книги Гійом розповіла в ефірі місцевого телебачення за один день до закінчення терміну дії президентської недоторканності, якою Саркозі користувався під час перебування на посаді.

Пояснюючи, для чого вона написала цю книгу, соратниця колишнього президента сказала, що «хотіла розповісти людям, ким є політики, з якими їй випало працювати останні 10 років».

Ніколя Саркозі поки ніяк не відреагував на одкровення Гійом. !zn

Читайте також:

Саркозі може потрапити під суд

Ніколя Саркозі назавжди покинув велику політику

Екс-прем'єр Лівії підтвердив, що Каддафі фінансував президентську кампанію Саркозі


Саркозі заперечує, що брав гроші у Каддафі на президентську кампанію