Саакашвілі за сумісництвом працюватиме директором ПТУ

25 листопада 16:28

Президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив у п'ятницю, 25 листопада, що має намір поєднати пост глави держави з посадою директора технічного училища, будівництво якого має завершитися через п'ять місяців у районі Глдані поблизу Тбілісі.

 

Відповідну заяву М. Саакашвілі зробив на зустрічі з педагогами в Будинку вчителя в Глдані. На зустрічі обговорювалися реформи, що впроваджуються у сфері освіти. Президент ознайомив освітян з новими ініціативами і проектами не тільки в сфері освіти, але й в інших сферах, які будуть сприяти працевлаштуванню населення в цьому районі міста.
«Раніше цей район був, як окремий острів для звалища і сюди було неможливо доїхати, але зараз тут вже багато зроблено. Головною проблемою в цьому районі є проблема зайнятості- тут майже 30-відсоткове безробіття. Я візьму під свій патронаж Глдані та інші околиці Тбілісі задля того, щоб почалася перепідготовка кадрів», - сказав М. Саакашвілі.
«Нещодавно о 4 годині ранку ми разом з міністром освіти (Дмитро Шашкін) оглянули в Глдані місце, де буде збудовано велике технічне училище зі своїм спортивним комплексом і басейнами. Я планую за сумісництвом стати директором цього училища, Конституція не забороняє президенту бути директором технічного училища», - зазначив М. Саакашвілі.
При цьому він дав будівельникам завдання завершити будівельні роботи протягом п'яти місяців.