Родичі Фіделя Кастро запевняють, що з ним все гаразд

20 жовтня 08:20

Інформацію про погіршення стану здоров'я кубинського лідера його родина називає абсурдними чутками і стверджує, що Кастро почувається добре і живе, як раніше.

 

З Фіделем Кастро все в порядку - про це заявляють його близькі родичі, спростовуючи інформацію про інсульт. Інформацію про погіршення стану здоров'я кубинського лідера його родина називає абсурдними чутками і стверджує, що Кастро почувається добре і живе, як раніше.

- Фідель Кастро переніс інсульт і більше нікого не впізнає

Раніше ЗМІ з посиланням на венесуельського лікаря Хосе Маркін повідомили про те, що Кастро, очевидно, переніс інсульт, знаходиться у важкому стані і навряд чи проживе більше декількох тижнів. Ця інформація швидко поширилася в соціальних мережах у США і Латинській Америці. Ніяких підтверджень своїх слів, окрім посилання на неназвані джерела у Венесуелі, Маркін, проте, не надав.

Раніше в ЗМІ ширилися чутки про смерть Фіделя Кастро. Новину опублікував кубинський журналіст Альберто Мюллер. Про здоров'я екс-президента Куби написала і венесуельська газета El Nacional - повідомлялося про "смерть" його мозку.

Фідель Кастро дуже рідко з'являється на публіці після свого відходу у відставку з керівних постів кілька років тому. На посту президента колишнього лідера кубинської революції змінив його брат Рауль. !zn

Читайте також:

Фідель Кастро з'явився на публіці і представив свої мемуари

Янукович подружився з Фіделем Кастро і перейшов з ним на «ти»

Кастро вперше за чотири роки виступив перед великою кількістю людей і назвав два завдання людства