Рейтинг міст з найкрасивішими жінками: "москвички блакитноокі богині, а українки - справжня фантастика"

12 квiтня 20:07

На думку азіатських фахівців, найпрекрасніші в світі жінки живуть у Києві. Крім зовнішньої привабливості, українські жінки також дуже цікаві співрозмовниці.

 

Рейтинг туристичної привабливості світових міст залежно від привабливості їх мешканок склало авторитетне гонконзьке інтернет-видання Travelers Digest.

На думку азіатських фахівців, найпрекрасніші в світі жінки живуть у Києві. "Важко повірити, що подібна краса взагалі буває, - захоплюється гонконзьке видання. - Прогуляйтеся по Києву літнім днем, загляньте в Гідропарк. Там на березі Дніпра ви зможете споглядати небувалу кількість українських красунь". Крім зовнішньої привабливості, українські жінки також вкрай цікаві співрозмовниці: "Вони добре освічені і завжди готові підтримати розмову про літературу та філософії".

Почесне друге місце дісталося шведкам зі Стокгольма. "Те, що ви бачите в рекламі шведського пива, - правда. У Швеції дійсно живуть найкрасивіші жінки світу", - відзначає Travelers Digest. Саме Швеції видання віддало пальму першості в рейтингу країн з найкрасивішими жінками. Росія в ньому, до речі, знаходиться на четвертому місці, поступаючись Україні на одну позицію. А Стокгольм ще й столиця найкрасивіших чоловіків - тут росіян і зовсім не виявилося.

На третьому місці в рейтингу знаходиться Нью-Йорк. Жінки Нью-Йорка своєю красою зобов'язані культурному і етнічному різноманіттю. "Модні розумні дівчата, розкішні моделі й чарівні хіпстерки", - так експерти описали різноманіття фактур, що можна зустріти в "Великому яблуці".

Четверте і п'яте місця - Буенос-Айрес і Варна. Перше - батьківщина найкрасивіших жінок у Латинській Америці, впевнені творці рейтингу: "Сама атмосфера тут сповнена романтикою. Відвідайте це місто і зробіть собі послугу - попросіть навчити вас танцювати танго одну з найкрасивіших жінок, що ви коли-небудь побачите". Ну, а Варна - це просто райський куточок в Європі з теплим морем і мальовничими пейзажами. "Тутешні дівчата схожі на киянок і росіянок. Також часто високі, такі ж блакитноокі", - відзначають експерти. Але все ж мешканок болгарської Варни вони поставили вище росіянок.

"Усім тим, хто вихований на стереотипах часів холодної війни і впевнений, що росіянки нудні і невиразні: відвідайте Москву і ви впевнитеся в зворотному. "Високі блондинки, брюнетки. Блакитноокі богині", - такими виданню представилися жительки російської столиці. При цьому експерти відзначають, що на відміну від киянок, з москвичками не так легко заговорити.

Слідом за Москвою в десятку міст з найкрасивішими мешканками входять Тель-Авів ("тільки уявіть, яка екзотика: темне волосся і зелені очі!"), Амстердам ("вільно мислячі лібералка з хорошою освітою, які до того ж люблять повеселитися") і Сеул ("всім чоловікам подобаються азіатки, це майже науковий факт").

Замикає рейтинг Монреаль. Краса місцевих жінок - це бонус до європейської атмосфери цього міста, його розвиненої економіки і цікавого нічного життя, зазначають експерти: "До того ж, тут говорять на найсексуальнішій мові - французькій". !zn

Читайте також:

«Міс Україна 2010» стала одеситка Катерина Захарченко

«Міс Світу» стала 18-річна американка

Українка стала другою на «Міс Всесвіт»