Ремонтників музею Шевченка в Каневі будуть судити за 2 млн грн збитків

13 березня 09:07

Проти ремонтників Канівського музею ім. Тараса Шевченка порушили кримінальну справу за пошкодження приміщень і нанесення збитків майже на два млн грн. Зараз триває досудове слідство.

 

Канівський міжрайонний прокурор порушив кримінальну справу стосовно службових осіб одного із ЗАТ за нанесення збитків на 1 млн 964 тис. грн під час будівельних робіт у музеї ім. Тараса Шевченка, повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Службові особи ЗАТ протягом 2009 – 2010 років, виконуючи будівельні роботи в приміщенні музею ім. Т.Г. Шевченка у місті Каневі, фінансування яких здійснювалось за рахунок Державного бюджету, порушили вимоги проектно-кошторисної документації, допустили використання не передбачених проектом матеріалів та неналежно виконали визначені у проектній документації роботи, що призвело до пошкодження приміщень будівлі музею, а також матеріальних збитків у сумі 1 млн 964 тис. грн.

Наразі по кримінальній справі триває досудове слідство.

Одночасно прокуратурою області пред’явлено позов до господарського суду міста Києва про стягнення вищевказаних збитків. !zn

Читайте також:

Янукович запропонував олігархам скинутися на святкування 200-річчя Шевченка

Під Каневом відкрили вертолітний майданчик для Януковича

Синові Стуса дали посаду директора музею Шевченка. Герман залишилася задоволена