Путін поцілив у три з п'яти мішеней на чемпіонаті Росії з біатлону (відео)

09 березня 15:58

Володимир Путін на чемпіонаті Росії з біатлону для параолімпійців поцілив у три мішені з п'яти з 50 метрів, а з гвинтівки для людей з пролемами «закрив» чотири мішені.

 

Прем'єр-міністр Володимир Путін спробував себе в ролі біатлоніста, відвідавши Чемпіонат Росії для параолімпійців з лижних гонок та біатлону. На лижі Путін не ставав, а лише потренувався у стрільбі з позиції лежачи. Зі звичайної біатлонної рушниці прем'єр закрив три з п'яти мішеней. У біатлоні спортсмени стріляють з 50 метрів по "блюдця" діаметром 45 міліметрів.

Потім новообраний президент спробував стріляти з гвинтівки для спортсменів з вадами зору, яка звуковим сигналом повідомляє про правильний приціл. В цьому випадку результат прем'єра виявився кращим: чотири закриті мішені.

Крім того, Володимир Путін подивився старти кількох спортсменів, поспілкувався з їх тренерами і суддями, а також поговорив з головним тренером російської паралімпійської збірної з лижних гонок та біатлону Іриною Громовою і сфотографувався в оточенні спортсменів.

Нагадаємо, 7 березня ЦВК РФ офіційно затвердила результати президентських виборів, згідно з якими перемогу здобув прем'єр-міністр Володимир Путін, набравши 63,6% голосів. !zn

Читайте також:

Путіна офіційно оголошено переможцем президентських виборів в Росії

Путіну на виборах нарахували «зайвих» 10% голосів, - Ліга виборців

Путін визнав, що президентські вибори пройшли з порушеннями