Прокуратура пояснила голодування «дніпропетровського терориста» бажанням схуднути (ВІДЕО)

19 жовтня 08:06

Обвинувачений у дніпропетровських терактах Віктор Сукачов, який оголосив голодування, за словами прокурорів, просто «хоче схуднути і побути з Богом один на один і дотриматися посту». Родичі ув'язнених в цій справі стверджують: таким чином Сукачов вимагає звільнити з-під варти двох його невинних друзів.

 

Один з обвинувачених у дніпропетровських терактах Віктор Сукачов, який з понеділка оголосив голодування, за словами прокурора просто вирішив схуднути.

При цьому у заарештованого чоловіка задовільний стан та нормальний тиск. "Однією з причин, як ми вважаємо, це мета уникнути відповідальності Сукачова. Окрім того, він сказав, що він хоче схуднути і побути з Богом один на один і дотриматися посту", - пояснив заступник прокурора Дніпропетровської області Олег Ричка.

- Один з обвинувачених у дніпропетровських терактах оголосив голодування

Однак родичі ув'язнених у цій справі стверджують: таким чином Сукачов вимагає звільнити з-під варти двох його невинних друзів. "Він піднімав це питання з першого дня розслідування цієї справи", - запевняє адвокат обвинувачуваного Дмитра Реви Віталій Погосян. "Він сказав: я йду на добровільні свідчення з метою прискорити звільнення невинних людей", - підтверджує адвокат обвинуваченого Льва Просвірніна Олена Кирилова.


Сукачова і його знайомих затримали у травні за підозрою у скоєнні терактів. 27 квітня через вибухи урн в центрі Дніпропетровська постраждала 31 людина, а в минулому році в листопаді - загинув випадковий перехожий. !zn

Читайте також:

Дніпропетровських терористів викрили в роботі на Партію регіонів

СБУ завершила розслідування справи дніпропетровських терористів

«Дніпропетровським терористам» пред’явили звинувачення