Про смерть Оксани Макар напишуть книгу

31 серпня 04:45

У романі про вбиту дівчину буде кілька сюжетних ліній, які будуть стосуватися політичних партій, засобів масової інформації, які на цій справі отримали рейтинг, а також чиновників і правоохоронців, які по-різному поставилися до трагедії.

 

Робота над синопсисом роману про Оксану Макар практично завершена, і якщо його схвалять німецькі замовники, то вже через 6 місяців книга буде готова. Про це повідомили автори - письменник Сергій Гаврилов та головний режисер ТРК «НІС-ТВ» Юрій Любар.

«Це буде не книга про злочин і покарання, а художній твір про те, як суспільство допустило таку трагедію», - сказав Гаврилов. За його словами, своїм твором автори хочуть показати, що Миколаїв - це не Чикаго 1930-х років, де подібне могло статися в будь-якому доброчесному європейському місті.

У романі буде кілька сюжетних ліній. Вони будуть стосуватися як політичних партій та засобів масової інформації, які на цій справі отримали рейтинг, так і чиновників і правоохоронців, які по-різному поставилися до трагедії. «Звичайно, це будуть збірні образи, але кожен себе впізнає», - зазначив Гаврилов.

Незважаючи на твердження авторів, що вони зібрали багато інформації про цю справу, залишається невідомим, з яких джерел вони її отримали. Адже Гаврилов та Любар не спілкувалися на цю тему ані з матір'ю Оксани Макар, ані з її адвокатами, ані з громадськими активістами, які, власне, і надали розголосу цій справі.

Більше того - вони не були на жодному засіданні з розгляду справи Макар в Центральному суді Миколаєва, які тривають вже четвертий місяць. !zn

Читайте також:

Адвокат миколаївських гвалтівників: Оксана Макар була розумово відсталою

Оксана Макар сама погодилася на інтим з підсудними - свідок

Оксана Макар не могла давати свідчення, оскільки перебувала під дією наркотиків - адвокат Присяжнюка

Суд оприлюднив свідчення Оксани Макар: Я не могла чинити опір насильникам, бо була п’яна