Причина аварії турецького винищувача поки не відома

22 червня 19:34

Прем'єр-міністр Туреччини також спростував повідомлення про те, що пілотам літака, що розбився вдалося вижити, і вони знайдені сирійською пошуковою групою.

 

Прем'єр-міністр Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган спростував повідомлення про те, що влада Сирії нібито принесла офіційні вибачення за збитий їх військовими винищувач F-4 ВВС Туреччини. Про це, Ердоган заявив увечері в п'ятницю, 22 червня, на спеціальній прес-конференції в Анкарі.

Ердоган також повідомив, що влада Туреччини поки не має інформації про те, чи був винищувач F-4 збитий сирійськими військовими чи літак зазнав аварії.

Прем'єр-міністр Туреччини також спростував повідомлення про те, що пілотам літака, що розбився вдалося вижити, і вони були знайдені сирійською пошуковою групою. За словами Ердогана, про долю двох пілотів, що знаходилися на борту F-4, поки ніякої інформації немає. У районі передбачуваного падіння літака, розповів прем'єр-міністр Туреччини, ведеться пошуково-рятувальна операція, в якій беруть участь як турецькі, так і сирійські кораблі і вертольоти.

Раніше повідомлялося, що літак F-4 ВПС Туреччини був збитий 22 червня ракетою, випущеною з території сирійської провінції Латакія. Пошкоджений винищувач, стверджували турецькі ЗМІ, впав у Середземне море. !zn

Читайте також:

Пілот сирійського винищувача дезертирував до Йорданії, Сирія вимагає повернути літак

Росія і США поміряються зброєю: Штати готові озброювати сирійську опозицію

Російські доставили режиму Асада чергову партію зброї

Обамі погрожують імпічментом за війну в Сирії