Президент Туркменістану покрасувався за кермом Bugatti Veyron і виграв автоперегони

09 квiтня 12:25

Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухаммедов, який захоплюється автомобільним спортом, приїхав на перегони в Ашхабаді на спорткарі Bugatti Veyron. Попросив дозволу взяти участь в заїзді, влаштувався за кермом автомобіля Volkicar турецького виробництва і виграв заїзд. Президент також розпорядився безкоштовно передати на баланс Державного комітету Туркменістану з туризму та спорту 16 спортивних автомобілів, серед яких Bugatti Veyron, Volkicar, Mitsubishi, Renault.

 

7 квітня президент Туркменістану Гурбангули Бердимухаммедов приїхав на трек в Ашхабаді на розкішному спорткарі Bugatti Veyron для того, щоб привітати любителів автомобільного спорту.

Під час відкриття змагання Бердимухаммедов звернувся до ведучого церемонії з питанням: «Можна я теж візьму участь?»

Отримавши позитивну відповідь, президент влаштувався за кермом потужного автомобіля Volkicar турецького виробництва і за командою судді почав заїзд. За результатами перегонів Бердимухаммедов випередив своїх суперників, показавши кращий час на треку.

Згідно з розпорядженням глави держави, Управлінню справами Апарату президента Туркменістану запропоновано в установленому порядку безоплатно передати на баланс Державного комітету Туркменістану по туризму та спорту 16 спортивних автомобілів. Серед них Bugatti Veyron, Volkicar, Mitsubishi, Renault.

Крім цього, Гурбангули Бердимухамедов передав в дарунок Національному центру автомобільного спорту Туркменістану 10 високошвидкісних спортивних автомобілів, відзначає Turkmenistan.ru. !zn

Читайте також:

Брат Рудьковського - про ДТП у Києві: Права вилучені, прошу забути про цю подію

Янукович-молодший став членом президії Автомобільної федерації, Червоненко покинув залу

Машину Лук'яненка могла протаранити п'яна дочка міліцейського генерала