Поштову площу у Києві перекриють з 26 серпня

22 серпня 13:05

Затори на Поштовій площі і в центрі Києва розпочнуться вже у неділю. Закінчити реконструкцію на площі обіцяють до травня наступного року.

 

Рух усіх видів автотранспорту по двох смугах в обох напрямках по Набережному шосе на ділянці від моста Метро до вул. Боричів узвіз перекриють ввечері 26 серпня.

«З метою своєчасного виконання робіт з реконструкції транспортної розв'язки на Поштовій площі та введення її в експлуатацію передбачено часткове обмеження руху автотранспорту по Набережному шосе», - повідомляє прес-служба КМДА.

Нагадаємо, у зв'язку з реконструкцією обмежено рух транспорту буде до 1 травня 2013 року.

Кошти на реконструкцію Поштової площі будуть виділені з державного і місцевого бюджету Києва. Вартість робіт склала 404 млн грн.

Як повідомлялося, протягом 2012-2013 років передбачено будівництво нової площі, під якою пройде дорога для автомобілів. Будівля McDonalds буде знесена разом з кафе, які зараз знаходяться на березі Дніпра. З'явиться естакада з вул. Володимирський узвіз на вул. Набережно-Хрещатицьку. З боку Боричевого узвозу буде побудовано скляну будівлю в кілька поверхів, звідки, за задумом проектувальників, буде йти дорога до причалу. Там же облаштують другий вихід зі станції метро «Поштова площа». !zn

Читайте також:

Рух транспорту на Поштовій площі обмежать на рік

Реконструкція Поштової площі обійдеться Києву в 404 млн грн

На київській набережній знову з'являться плавучі ресторани