Попов подумав про безпеку, тому ялинку ставитиме в День Свободи

21 листопада 09:53

Міська влада пропонує всім зацікавленим політичним і громадським організаціям подавати заявки на проведення заходів в День Свободи на тих територіях, де не виконуються і не заплановані роботи з підготовки до новорічних та різдвяних свят, повідомляє прес-служба КМДА.

 

«Безпека громадян під час проведення масових заходів – одне з основних завдань не лише правоохоронних органів, а й міської влади. Тому на час монтажу головної новорічної ялинки країни частково перекрито Майдан Незалежності і обмежено проведення мирних акцій на центральній площі Києва»,- повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, що раніше Окружний адміністративний суд Києва заборонив проведення масових акцій у центрі столиці 21 і 22 листопада. КМДА подала позов до суду на прохання київської міліції та Управління державної охорони (УДО). Представники УДО мотивували необхідність заборони 22 листопада акцій у центрі Києва візитом до України у цей день президента Литовської республіки Далі Грібаускайте.

Святкування Дня свободи 22 листопада розпочнеться о 17.00 мітингом біля Лук’янівського СІЗО, де утримується екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко.