Поліція Болгарії шукає другого підозрюваного в справі про вибух автобуса в Бургасі

21 липня 12:59

МВС дало вказівку поліції шукати можливого другого підозрюваного, оскільки розповіді очевидців свідчать про якогось чоловіка з коротким волоссям, який розмовляв по-англійськи з "чітким" акцентом.

 

Слідчі підозрюють, що до теракту в аеропорту болгарського Бургаса причетні двоє людей, а не одна, повідомило джерело в МВС Болгарії.

Деякі очевидці події повідомили слідчим, що смертник мав коротку стрижку і говорив англійською мовою з чітко вираженим акцентом, що суперечить ранній версії про особу терориста.

За словами джерела в МВС, у поліцейських є фоторобот другого підозрюваного, і зараз вони шукають людей, що відповідають цьому опису.

Раніше болгарська влада оприлюднила відеозапис, на якому, як передбачається, видно смертника, який підірвав автобус з туристами в аеропорту Бургаса. На цьому записі зображений білошкірогий довговолосий чоловік в сонцезахисних окулярах, який поводився абсолютно нормально. У нього був наплічник і сумка в руках.

Нагадаємо, 18 липня в аеропорту болгарського міста Бургас прогримів вибух в автобусі з ізраїльськими туристами.

В результаті загинуло п'ятеро ізраїльтян, болгарський водій і передбачуваний терорист. Поранення отримали 35 ізраїльських громадян. !zn

Читайте також:

Українці не постраждали в результаті теракту в Болгарії, - МЗС

Теракт в аеропорту Бургас здійснив смертник, - МЗС Болгарії

МЗС Болгарії повідомив про шість загиблих у результаті теракту в Бургасі

Прем'єр Ізраїлю заявив про причетність Ірану до теракту в Болгарії