Під Києвом невідомі обстріляли автівку банкіра. Є поранені

20 березня 08:53

Під Києвом двоє невідомих з автоматичної зброї обстріляли автомобіль банкіра, у результаті чого було поранено двох людей. Порушено кримінальну справу за фактом замаху на вбивство.

 

До чергової частини Вишневського відділу міліції, (Київська область) 19 березня о 21:25 звернувся заступник голови правління одного зі столичних банків і повідомив, що в селі Софіївська Борщагівка невідомі особи напали на його автомобіль «Мерседес-бенц» та застосували автоматичну вогнепальну зброю, відзначили у відділі зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України у Київській області.

На момент скоєння нападу, окрім 38-річного банкіра, в автівці знаходився водій.

Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події, встановила, що зловмисники стріляли з автоматичної зброї і пошкодили переднє праве пасажирське скло, лобове скло, капот, праве крило автомобіля, праву фару. 46-річний водій отримав вогнепальне поранення ніг.

Заступник голови правління банку отримав тілесні ушкодження у вигляді садна правого стегна. Крім того, у результаті стрілянини постраждав охоронець одного з розташованих неподалік магазинів. Зокрема, тікаючи після обстрілу автомобіля, зловмисники побачили його і відкрили вогонь.

У даний час 33-річного чоловіка доставлено до реанімаційного відділення лікарні швидкої медичної допомоги столиці.

За даним фактом проводиться перевірка, порушено кримінальну справу за фактом замаху на вбивство, поінформували у ГУМВС у Київській області. !zn

Читайте також:

У Франції невідомий влаштував стрілянину у дворі єврейської школи: загинули троє дітей


Здійснено замах на екс-прокурора Харківської області

Замах на Чижмаря замовив співробітник київської міліції