Перший снігопад паралізував рух у Києві

03 грудня 16:17

Затори в Києві досягли восьми балів. Комунальні служби працюють у посиленому режимі, на вулиці виведені 250 снігоприбиральних машин.

 

Перший снігопад зупинив у заторах практично всі центральні магістралі Києва.

За даними сервісу «Яндекс.Пробки», станом на 18:00 понеділка затори в столиці оцінюються на 8 балів з 10 можливих. Цей показник означає «багатокілометрові пробки».

Один із найдовших заторів- на Червонозоряному проспекті та Чоколівському бульварі, там швидкість машин не перевищує 5 км/год.

Ускладнено рух по бульвару Лесі Українки до метро «Печерська» і на розв'язці біля метро «Дружби Народів». Паралізовано ділянку від бульвару Тараса Шевченка (біля парку Шевченка) через Бессарабську площу до бульвару Лесі Українки.

Затори на Подолі, проспекті Перемоги до «Святошино», і за маршрутом «Петрівка» - «Дорогожичі» - «Шулявка». Традиційно затори на Володимирській, Жилянській, Саксаганського та Горького.

Як повідомили в КМДА, на столичні автомагістралі виведено 250 снігоприбиральних машин. Крім того, в посиленому режимі працюють комунальні служби, які із залученням додаткової спецтехніки, розчищають сніг і посипають дороги піщано-сольовою сумішшю.

Як повідомлялося, за прогнозами синоптиків, холодна зимова погода зі снігопадами протримається в Україні ще 10 днів - до 13 грудня. !zn

Читайте також:

Ціна зимових шин для броньованого «Мерседеса» Азарова перевищує вартість нового авто


Сніжна погода протримається в Україні ще 10 днів

Ураган в Одесі: дерева перекрили вулиці, море затопило набережну (ФОТО)