Оприлюднена повна версія передсмертної записки екс-глави компанії Авакова

02 листопада 11:11

У розпорядженні ZN.UA опинилася копія повної версії передсмертної записки колишнього голови правління АТ «Інвестор». Мотилевський вказує, що в своєму рішенні спирався на цитату Долорес Ібаррурі: «Краще померти стоячи, ніж жити на колінах!».

 

У розпорядженні ZN.UA опинилася копія повної версії передсмертної записки колишнього голови правління АТ «Інвестор» Олександра Мотилевського.
Записка із заголовком ​​«Сага про людей і нелюдів» датується 31 жовтня.
«Написана власноручно мною, Мотилевским Олександром Леонідовичем, цього числа. Не вкладається в моїй голові те, що скоїв Аваков Арсен Борисович. Бог йому суддя. Як можна було підставити величезну кількість своїх співробітників. Як можна було підставити величезну кількість своїх співробітників і не вирішити їхніх питань?! Таки його кугутство і жадібність до грошей, на жаль, перевищує рівень шляхетності і почуття відповідальності», - йдеться, зокрема, в ній.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE
sbf_ftx/instagram

Мотилевськийй вказує, що в своєму рішенні спирався на цитату Долорес Ібаррурі: «Краще померти стоячи, ніж жити на колінах!».
Нагадаємо, першим про те, що Олександр Мотилевський вчинив самогубство, 1 листопада повідомив екс-губернатор, засновник АТ «Інвестор» Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.
«Людина не витримала тиску обставин. І хоча після року пресингу - з травня вже не працював в компанії - в спокої його не залишили. Допити в УБОЗі, погрози і тиск вивели людини з себе ... Негідники ... Я не знаю як таке коментувати. Горе в сім'ї, горе у нас ...», - заявив політик.
Пізніше в міліції повідомили, що Мотилевский викинувся з вікна 9 поверху. За фактом загибелі колишнього голови правління АТ «Інвестор» порушено справу за статтею «доведення до самогубства». Після прочитання передсмертної записки в правоохоронців виникли питання до Авакова.
Останній у коментарі ZN.UA повідомив, що колишньому керівнику АТ «Інвестор», погрожували співробітники харківського УБЕЗ і вимагали від нього гроші, обіцяючи перевести в свідки в кримінальних справах. !zn
Читайте також: