Олімпійську чемпіонку хотіли нагородити квартирою, яку три роки не могли продати (ВІДЕО)

06 вересня 14:05

Львівські чиновники намагалися «спихнути» олімпійській чемпіонці квартиру на околиці міста, без ремонту, в проблемному будинку і з залізницею під вікном.

 

Олімпійська чемпіонка з фехтування Яна Шемякіна відмовилася від подарованої львівськими міськими чиновниками квартири, повідомила програма «Гроші».

Львівська влада, як і обіцяла, подарувала Шемякіній квартиру за перемогу на Олімпіаді. Однак, побачивши подарунок, дівчина ледь не розплакалася. Маленький метраж, околиця міста, відсутність найпростішого ремонту, занедбаний стан самого будинку, залізниця за вікном.

- Українські олімпійці звинуватили спортивне керівництво у фінансових махінаціях

- Шпажистка Яна Шемякіна принесла Україні перше золото Олімпіади-2012


Більше того, чемпіонці намагалися дати квартиру, яку місто вже три роки не може продати. Але Шемякіна, незважаючи на те, що досі ділить одне ліжко з сестрою та племінницею, відмовилася від такого подарунка. Чиновники ж пообіцяли підібрати олімпійській чемпіонці інший варіант. "У Львові не так багато олімпійських чемпіонів, щоб не цінувати їх, тому варіанти будуть пропонуватися. Це був перший варіант", - зазначив представник влади.


Інший протокольний подарунок - автомобіль - Шемякіній довелося прийняти. Тепер олімпійська чемпіонка буде їздити по Львову на перлині китайського автопрому "Geely" за 13 тисяч доларів. !zn

Читайте також:

Чиновники пояснили, як олімпійці виявилися на «жебрацькій» базі

Українські спортсмени готуються до Олімпіади без нормального харчування та питної води (відео)

Олімпійські ігри в Лондоні стали гіршими в історії України

Українські олімпійці удостоєні державних нагород


Кабмін нагородить олімпійців, позбавлених медалей через несправедливе суддівство

Українські боксери - найсильніші на Олімпіаді (відео)