Обвинувачений у вбивстві Оксани Макар заявив, що "навмисне її не додушив"

28 серпня 17:07

За словами адвоката матері Макар, Євген Краснощок придумав нову версію захисту: "Він, зокрема, сказав, що хотів залишити Оксану живою, тому на вимогу Присяжнюка вдав, що задушив її". Згодом, зазначив адвокат, Краснощок знову змінив свідчення і сказав, що вже не він, а Присяжнюк душив Оксану.

 

Один з обвинувачених у справі Оксани Макар - Євген Краснощок - заявив, що не хотів убивати дівчину і мав намір залишити її живою, тому "навмисне її не додушив".

Про це повідомив адвокат матері постраждалої Віктор Василюк після чергового судового засідання, де в закритому режимі проглядався відеозапис допитів обвинувачених.

"Відповідаючи на запитання суду, Краснощок придумав нову версію захисту. Він, зокрема, сказав, що хотів залишити Оксану живою, тому на вимогу Присяжнюка вдав, що задушив її. Він також сказав, що нібито робив усе, як велів Присяжнюк, бо той юрист. Згодом він знову змінив свідчення і сказав, що вже не він, а Присяжнюк душив Оксану", - розповів адвокат.

Однак, на його думку, ця версія не має жодних підтверджень, окрім слів Краснощока. "Все це робиться для того, щоб привернути до себе увагу або створити дешеву сенсацію", - вважає В.Василюк.

Нагадаємо, що вже третє засідання поспіль суд переглядає відеозаписи допитів обвинувачуваних, зроблені на досудовому слідстві.

Євген Краснощок, Артем Погосян і Максим Присяжнюк Євген Краснощок, Артем Погосян та Максим Присяжнюк звинувачуються у тому, що 10 березня згвалтували Оксану Макар, намагалися її задушити, а потім - спалити. Тоді дівчина вижила, та за три тижні все ж померла у Донецькому опіковому центрі. Кримінальну справу суд розглядає стосовно Kpacнoщокa, Пoгocянa і Пpиcяжнюкa. !zn

Читайте також:

Один із гвалтівників Оксани Макар випадково здав міліції свого подільника

Підсудного в справі Оксани Макар і paньшe звинувачували в гвалтуванні

Гвалтівник Оксани Макар не пам'ятає, що робив, бо був п'яний

Один із гвалтівників Оксани Макар шкодує, що не убив свого спільника