Невідомий "замінував" залізничний вокзал у Харкові, вимагаючи $100 тисяч

19 грудня 18:42

З залізничного вокзалу Харкова було евакуйовано близько 1800 пасажирів і працівників станції "Харків-Пасажирський" через повідомлення про мінування.

 

Співробітники Служби безпеки України 19 грудня затримали підозрюваного у неправдивому повідомленні про мінування залізничного вокзалу станції "Харків-Пасажирський" жителя Харківської області. Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

Затриманий - чоловік 1984 року народження, він ніде не працює. Він пояснив, що зробив дзвінок з хуліганських спонукань. Підозрюваний раніше судимий, перебуває на випробувальному терміні.

Раніше по телефону він повідомив, що вокзал Харкова заміновано, нібито закладено вісім кілограмів тротилу, але, якщо йому буде виплачено 100 тисяч доларів, він повідомить про місце закладки вибухівки.

З території вокзалу було евакуйовано близько 1800 пасажирів і співробітників залізниці. Рух потягів здійснювався через віддалені шляху.

Після ретельного обстеження приміщень вокзалу та прилеглої території вибухових пристроїв і вибухових речовин виявлено не було. В 17.35 робота вокзалу відновлена​​, він працює в звичайному режимі. В даний час проводяться заходи щодо встановлення причетної особи. !zn

Читайте також:

Станція київського метро «Дорогожичі» майже годину була закрита через повідомлення про мінування

У Києві на станції метро «Вокзальна» шукали бомбу