Невідомий пілот «хотів пригостити» Обаму марихуаною у небі над Лос-Анджелесом

17 лютого 06:35

Американські винищувачі «відганяли» від вертольота Барака Обами літак з 20 кілограмами марихуани, який вторгся у 13-кілометровий повітряний коридор над Лос-Анджелесом.

 

У четвер неподалік від Лос-Анджелеса у повітря було піднято два винищувачі F-16 військово-повітряних сил США, які перехопили літак "Сессна", який всупереч вказівкам увійшов у простір для вертольота американського президента Барака Обами.

Для прольоту президентського вертольота над Лос-Анджелесом було створено спеціальний повітряний коридор завширшки 13 кілометрів. Саме у цей простір вторгся "Сессна" з вантажем легких наркотиків.

Військово-повітряні сили США не повідомляють, на яку саме відстань літак наблизився до вертольота Обами.

Втім, журналісти, що перебували у другому вертольоті, який летів поруч із президентським, не помітили нічого незвичайного, передає агентство «Рейтер».

За відомостями агентства, у результаті допиту пілота "Сессна" з'ясувалося, що той не мав намірів заподіяти шкоду американському лідерові.

Після цього невдалого перевізника марихуани передали місцевим правоохоронним органам.

Американська Таємна служба, що займається охороною президента США, повідомляє, що життю і безпеці Обами нічого не загрожувало. !zn

Читайте також:

Обама заблокував активи Ірану на території США

Обама: Проти Ірану будь-які заходи прийнятні