Названо основну версію вибуху будинку в Харкові, порушено кримінальну справу

04 вересня 13:37

Основна версія, яку розглядає прокуратура, - вибух газу. Кримінальна справа заведена за фактом службової недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки.

 

Слідче управління прокуратури Харківської області порушило кримінальну справу за фактом вибуху у житловому будинку в спальному районі Харкова. Про це повідомив журналістам прокурор Харківської області Геннадій Тюрін.

За його словами, кримінальну справу порушено за статтею 367 ч.2 - службова недбалість, яка спричинила тяжкі наслідки. Стаття передбачає покарання від 2-х до 5-ти років позбавлення волі.

"Попередня і основна версія - це вибух газу. Але можуть бути й інші версії. Попередньо люди говорять, що вони чули запах, ніби горіла проводка, щось горіло. Це потрібно перевіряти. Зараз говорити про остаточну версію не можна. Ми висунули кілька версій", - сказав він.

- У Харкові в житловій багатоповерхівці пролунав потужний вибух, є постраждалі (ФОТО)

За його словами, квартиру, в якій пролунав вибух, орендували мешканці. Вранці сусіди чули запах їжі з приміщення.

*фото - vkontakte.ru

Нагадаємо, вранці 4 вересня у Харкові в 9-поверхівці у квартирі на третьому поверсі пролунав вибух. В результаті зруйнувалася одна зі стін цегляного будинку, сусідні квартири серйозно постраждали. Міська влада вже заявила, що всіх мешканців доведеться відселяти, щоб відновити будинок. !zn

Читайте також:

Вибуху газу в центрі Одеси вдалося уникнути в останній момент

Із «Борисполя» евакуювали 5 тис. пасажирів через повідомлення про мінування

Один з обвинувачених у вибухах в Дніпропетровську є політологом і працював на БЮТ