Намісник Печерської Лаври повернув журналістці відібраний iPhone і передав шоколадку

27 вересня 17:35

Намісник Києво-Печерської Лаври Павло повернув телефон iPhone4 журналістці Ксенії Карпенко, з якою у нього стався конфлікт. Дівчина стверджує, що останні відео в телефоні стерто.

 

Намісник Києво-Печерської Лаври Павло повернув телефон iPhone 4 журналістці Ксенії Карпенко, з якою у нього стався конфлікт.

"Телефон повернули. Від владики Павла в якості привіту - шоколадка і іконка. Телефон у нормальному стані, але так бридко від того, що чиїсь руки лазили в моїх особистих фото та відео. Останні відео - стерто", - зазначила вона.

Як повідомлялося раніше, 24 вересня між Павлом і журналістками видання "Кореспондент" відбувся конфлікт. Як описала події журналістка, владика назвав її стервом, а фотографа Наталію - мавпою. Крім цього, він забрав у неї мобільний телефон і погрожував "кинути в натовп". Трохи пізніше він назвав її "шавкою", а журналістів звинуватив у написанні замовних матеріалів.

- Настоятель Печерської Лаври з криками про блуд і аборти відібрав у журналістки телефон

- Настоятель Лаври назвав журналістку «шавкою» і поскаржився, що вона його вкусила (ФОТО)


Відзначимо, що настоятель Павло не раз ставав героєм резонансних сюжетів українських ЗМІ. Так, раніше повідомлялося про те, що він, будучи також митрополитом Вишгородським і Чорнобильським УПЦ МП, побудував собі розкішний заміський маєток.

Нагадаємо також, що під час останнього Помісного собору Української православної церкви Московського патріархату відбулася невдала спроба перевороту, суть якого полягала в зміщенні митрополита Володимира промосковськими силами та зведенні на престол спочатку єпископа Донецького і Маріупольського Іларіона, а потім настоятеля Лаври Павла. Крім того, після виборів президента РФ в березні цього року він заявив, що його церква молиться і буде молитися завжди за Володимира Путіна, який став главою російської держави. !zn

Читайте також:

Журналісти зняли розкішний маєток настоятеля Києво-Печерської лаври (відео)

Намісник Лаври попросив Януковича і Литвина вжити заходів до «божевільних журналістів»


Новий владика приїхав до Житомира на трьох «лексусах»

Настоятель Києво-Печерської Лаври порівняв клініку для хворих на СНІД з «кублом»

Журналіст «1+1» вивів з рівноваги настоятеля Лаври питаннями про «Мерседеси»