Головний податковий міліціонер Тернопільщини попався на хабарі 750 тис. грн

20 квiтня 13:51

За отримання хабара у розмірі 750 тис. грн правоохоронці затримали начальника управління податкової міліції у Тернопільській області. Проводяться «невідкладні слідчі дії».

 

Генеральною прокуратурою України порушено кримінальну справу щодо першого заступника голови - начальника Управління податкової міліції ДПС у Тернопільській області.

«Відділом з розслідування злочинів щодо корупційних діянь Генеральної прокуратури України за матеріалами СБ України порушено кримінальну справу щодо першого заступника голови - начальника управління податкової міліції ДПС у Тернопільській області за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище)», - ідеться у повідомленні Генпрокуратури.

Встановлено, що посадовець одержав хабар у сумі 750 тисяч гривень.

На даний час його затримано за підозрою у вчиненні вказаного злочину, групою слідчих проводяться невідкладні слідчі дії.

За даними інтернет-газети «Про все» затриманий нібито Андрій Ковтонюк, підполковник податкової міліції.

Біографічна довідка: Андрій Ковтонюк (25 липня 1977 р.н.), народився у смт. Гриців, Шепетівського району , Хмельницької області. В 2000-му закінчив Подільську державну аграрно-технічну академію, в 2003-му – Технологічний університет Поділля, в 2007-му - Національний університет ДПС України. Спеціальність – механізація сільського господарства, фінанси, правоохоронна діяльність. В органах податкової міліції з 03.11.2000 року. Трудову діяльність розпочав на оперативних та керівних посадах УПМ ДПА в Хмельницькій області. З жовтня 2010 – на керівних посадах УПМ ДПА в Тернопільській області. !zn

Читайте також:

Суддю-колядника Зварича відправили по етапу

Главі кримського сільради дали 9,5 років за хабар в 750 тис. доларів

Директора інституту Академії педагогічних наук затримано за хабар у 350 тис. доларів

Іноземний рахунок екс-голови Держслужби зайнятості заарештовано

Податкова проводить обшук у трьох офісних і трьох складських приміщеннях Rozetka.ua