На київські вулиці найближчим часом повернуться евакуатори

10 грудня 09:17

В даний час столична влада складає перелік вулиць, парковка на яких буде заборонена або повністю, або частково. У КМДА відзначають, що евакуатори працюватимуть в основному ночами і у спальних районах.

 

Перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Олександр Мазурчак заявив про плани влади Києва відновити роботу евакуаторів для боротьби з порушниками правил паркування автомобілів.

Про це Мазурчак сказав в інтерв'ю газеті «Ділова столиця».

«Щодо роботи евакуаторів уже підготовлено розпорядження КМДА. З-під заборонних знаків евакуатори будуть відправляти припарковані автомобілі на штрафні майданчики. А тих, хто порушить часткове обмеження, просто перемістять в інше місце», - сказав Мазурчак.

Перший заступник голови КМДА уточнив, що в даний час формується перелік вулиць, парковка на яких буде заборонена або повністю, або частково: по парних числах - на одній стороні, по непарних - на іншій.

«Для нас головна біда - це не ті автомобілі, які їздять, а навпаки, ті, які нікуди не виїжджають. Їх заносить снігом, і через кілька днів снігопаду вони перетворюються на величезні кучугури. А у зливових стоках під ними застоюється вода. Значить, потрібно підняти решітки і прочистити стік. Тому основні проблеми виникають не у центрі, де люди постійно приїжджають і виїжджають, а там, де вони живуть і залишають машини на ніч. І наші евакуатори будуть в основному працювати ночами», - додав Мазурчак.

Читайте також:

ДАІ отримала право відбирати автомобілі в боржників банків

Ціна зимових шин для броньованого «Мерседеса» Азарова перевищує вартість нового авто

ДАІ рекомендує водіям тимчасово відмовитися від автівок