МВС визнало помилки у справі EX.UA і відсторонило від розслідування слідчого

08 лютого 15:08

Слідчого, яка займалася справою EX.UA, усунено від подальшого розслідування.

 

У Міністерстві внутрішніх справ України відзначають, що в роботі слідчих оперативної групи з розслідування кримінальної справи проти EX.UA були виявлені певні недоліки.

"У головному слідчому управлінні міністерства були знайдені певні хиби в роботі слідчих оперативної групи", - сказав під час круглого столу у середу в Києві начальник управління зі зв'язків із громадськістю МВС Володимир Поліщук.

Він зазначив, що при переданні даної кримінальної справи з Печерського районного управління київської міліції до головного слідчого управління МВС у Києві, слідчий, яка займалася цією справою, не була введена до складу слідчої групи і відсторонена від подальшого розслідування.

При цьому Поліщук спростував інформацію, що даного слідчого звільнили з МВС.

Керівник прес-служби МВС підкреслив, що остаточну оцінку діям слідчих у цій справі міністерство дасть найближчим часом. Він зазначив, що ця ситуація знаходиться на контролі начальника головного слідчого управління МВС міста Києва та особисто міністра Віталія Захарченка, який вивчає цю ситуацію.

Як повідомляло ZN.UA, закриття веб-ресурсу EX.UA було демонстративним жестом української влади, вжитим після візиту глави Мінфіну Валерія Хорошковського до США, метою якого є отримання кредиту від Міжнародного валютного фонду. !zn

Читайте також:

Влада намагалася закрити EX.UA на вгоду МВФ


Міліція: EX.UA готова здати ip-адреси користувачів в обмін на сервери

EX.ua цього тижня повністю відновить свою роботу