Могильов не дасть скривдити даішників, що штрафують депутатів

25 жовтня 18:43

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов закликав депутатів не порушувати правила дорожнього руху. Про це він сказав сьогодні, 25 жовтня, на брифінгу в Києві.

 

Він запевнив, що не дасть кривдити співробітників ДАІ, які штрафуватимуть нардепів за порушення правил на дорогах. "Спеціально ловити народних депутатів ніхто не буде. Але я б просив народних депутатів дотримуватися правил дорожнього руху. Тоді ніяких претензій не буде", - сказав А. Могильов.

Він також нагадав, що народний депутат, як і всі пересічні громадяни, несе відповідальність за адміністративне порушення.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що депутат Володимир Ландик звинуватив Могильова в погрозах. За його словами, він прогнозував йому долю журналіста Георгія Гонгадзе, а його синові погрожував ампутувати ноги. Могильов назвав ці чутки брехнею і наклепом.

Як повідомлялося, влітку син Ландика побив модель в одному з ресторанів Луганська. Його розшукали в Росії і екстрадували в Україну. Він знаходиться в луганському СІЗО.