Міносвіти запевнило, що 1 вересня першокласники без підручників не залишаться

13 серпня 09:02

Міністерство рапортує, що першокласники будуть забезпечені підручниками у повній мірі. Загальний тираж підручників для першого класу склав 4,345 мільйона примірників.

 

Всі підручники для першого класу шкіл з українською мовою навчання та шкіл, де навчання здійснюється мовами національних меншин, надруковані, тираж в повному обсязі доставлений в регіони. Про це повідомила прес-служба Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

«Підручники надруковані до 1 серпня, і тираж вже в повному обсязі розвезений в області. Триває передача підручників від обласних книжкових баз в райони, а потім - у школи», - розповів перший заступник директора Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міносвіти Святослав Серебрянський.

За інформацією прес-служби міністерства, загальний тираж підручників для першого класу - 4,345 мільйона примірників.

Друк підручників для учнів першого класу загальноосвітніх навчальних закладів коштував державі близько 63 мільйонів гривень. Середня ціна підручника для шкіл з українською мовою навчання є рекордно низькою - 12,8 гривні (близько 80%).

Крім того, у 2012 році, з випередженням на рік, вже почали друкувати підручники для другого класу загальноосвітніх навчальних закладів, які будуть використовуватися у наступному навчальному році. !zn

Читайте також:

У 2013 році одинадцятикласники отримають дипломи 1 червня

Табачник запропонував створити в Києві російську гімназію, тому що таких мало (документ)

Міносвіти відмовилося від включення в шкільну програму Гаррі Поттера