Міліція полаяла власника Porsche Cayenne, який порізав колесо відомому мандрівникові

10 серпня 09:27

Лейтенант Солом'янського відділення міліції м.Києва К.Туріцин відмовив відомому мандрівникові Костянтину Могильнику у порушенні кримінальної справи проти власника Porsche Cayenne Сергія Сергієнка.

 

Нагадаємо, що два тижні тому вдень на перехресті вулиць Грінченка та Протасового Яру водій коричневого Porsche Cayenne (АА 2397 ІС) розрізав шину колеса Mazda Костянтина Могильника за те, що той відмовився порушувати правила.

"Я їхав в машині з дружиною і двома маленькими дітьми по дорозі у лівому ряду і зупинився перед світлофором. Як раптом із заднього Porsche Cayenne вийшов хлопець років 25-30 і почав вимагати, щоб я пропустив його вперед і виїхав на перехрестя, що суперечить правилам дорожнього руху. Я це робити відмовився, після чого той почав мені погрожувати. Ми проїхали ще кілька метрів, як раптом Porsche обігнав, перегородив шлях моїй машині. Водій вийшов і розрізав шину переднього колеса, після чого зник", - повідомляв Могильник.

Під час інциденту власник Porsche кричав на водія Mazda: «Тобі що, колеса давно не різали чи машину битою не били?».

Міліціонери Солом'янського райвідділу, базуючись на свдченнях і записах камери стеження, розшукали водія Porsche. Ним виявився виконавчий партнер української філії фірми CB Richard Ellis LLC з продажу нерухомості Сергій Сергієнко.

Сам Сергієнко, посилаючись на норми Конституції, відмовився давати свідчення.

Слідчі Солом'янського райвідділу відмовили у порушенні кримінальної справи, наклавши на Сергієнка адмінштраф у розмірі 119 грн, порекомендувавши Могильнику подавати до суду. Тим часом сам Могильник повідомив, що лише відшкодування збитків обійшлося йому у 860 грн.

Костянтин Могильник - засновник команди EQUITES. Організатор і учасник знімальних експедицій до Австралії, Баффінової землі, Ботсвану, Єгипту, Гаїті, Гренландії, Домініканської Республіки, Замбії, Зімбабве, Ісландії, Кенії, Куби, Лабрадору, Малайзії, Намібії, Нідерландських Антильських островів, США, Фарерських о-вів, Шотландії, Південної Африки, Свазіленду, Танзанії, Тасманії.

Продюсер, сценарист і герой документального фільму COLUMBUS QUEST про перехід через Атлантику на яхті по шляху Колумба в умовах повного голодування (40 днів) і голодування без води (перші 7 днів), оповідачем у якому став відомий французький актор Жерар Депардьє.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE