Мер Керчі обізвав журналістів «ублюдками», «дебілами» і «гівнюки» (ВІДЕО)

12 жовтня 18:02

Мер Керчі Олег Осадчий в ефірі місцевої телекомпанії обізвав журналістів "покидьками", «дебілами» і «гівнюками». Розгнівало градоначальника те, що представники ЗМІ піддали критиці «сумнівну художню якість» нового пам'ятника захисникам вітчизни за бюджетні гроші.

 

Мер Керчі Олег Осадчий в ефірі місцевої телекомпанії дозволив собі грубі висловлювання на адресу журналістів сайту Kerch.FM, ТРК "Бриз" та інших журналістів, які піддали критиці «сумнівну художню якість» нового пам'ятника, який побудували в місті Керч за бюджетні кошти. Про це повідомили в Незалежній медіа-профспілці України, яка вже вимагала від градоначальника вибачень.

Журналісти назвали пам'ятник карикатурним. У відповідь з вуст мера на адресу представників ЗМІ прозвучали слова "покидьки", "дебіли", "гівнюки" і "фашисти".

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE
Скріншот з відео


НМПУ нагадує, що свобода слова є невід'ємним правом кожної людини. І одним з фундаментів демократичної держави. «Тиск на засоби масової інформації, навіть у такій формі, є неприпустимим явищем з боку органів влади», - заявили в профспілці. !zn



Читайте також:

Настоятель Лаври назвав журналістку «шавкою» і поскаржився, що вона його вкусила (ФОТО)


Азаров вимагав від операторів кабельних мереж повернути ТВі


За рік в Україні побили близько 20 журналістів

ООН закликала країни світу ретельно розслідувати насильство над журналістами