Мавроді створив у Росії партію МММ

17 вересня 04:45

Основними завданнями нової партії буде справедливий перерозподіл наявних коштів, їхнє раціональне використання та турбота про оточуючих.

 

У Курську 16 вересня було оголошено про створення Всеросійської політичної партії МММ. Установчий з'їзд партії обрав її головою засновника фінансових пірамід «МММ» та «МММ-2011» Сергія Мавроді.

Основними завданнями нової партії, за заявою учасників з'їзду, є «справедливий перерозподіл наявних коштів, їхнє раціональне використання та турбота про оточуючих». Гаслом Всеросійської політичної партії МММ стала фраза «Ми змінюємо світ».

На з'їзді був прийнятий статут і програма партії, а також обрані її керівні органи. Загалом захід відвідали делегати з приблизно 50 регіонів Росії.

Нагадаємо, у серпні 2012 року Сергій Мавроді повідомив про те, що він створив політичну партію в Україні та заявив про намір взяти з нею участь у виборах до Верховної Ради в жовтні 2012 року. Відтоді про подальші кроки партії не повідомлялося.

Відзначимо, Сергій Мавроді та раніше брав участь у політичній діяльності. У 1994 році він був обраний депутатом Державної Думи, проте через рік був позбавлений депутатського мандата. У 1996 році Мавроді мав намір брати участь у виборах президента РФ, однак ЦВК відмовила йому в реєстрації.

Раніше Мавроді заявив про закриття МММ-2011 і оголосив про створення нової фінансової піраміди МММ-2012.

Засновник піраміди пояснив, що МММ-2012 буде новою структурою, тому чуток про неї в пресі не буде. При цьому МММ-2012 не скасовує МММ-2011: кошти, які буде отримувати нова піраміда, частково підуть у стару. Щоб всі вкладники не переказали кошти зі старої піраміди в нову, в старій будуть вищі відсотки за вкладами. В іншому, за винятком деталей з нарахуванням бонусів, піраміди відрізнятися не будуть..

Також, раніше українська міліція визнала, що притягнути Мавроді до відповідальності буде досить складно, оскільки засновник піраміди попереджав людей про те, що вони можуть втратити свої гроші. !zn

Читайте також:

Мавроді оголосив про створення нової фінансової піраміди МММ-2012

Українській міліції не вдасться притягнути Сергія Мавроді до відповідальності за шахрайство

Азаров наказав силовикам очистити Україну від фінансових пірамід