Марія Коршунова зібралася судитися з журналістами

08 листопада 14:52

Луганчанка Марія Коршунова, яку побив депутат Луганської міськради, син народного депутата Роман Ландік, має намір подати до суду на телеканал "1+1". Про це сказав журналістам адвокат М.Коршунової Ігор Зазимкін.

 

Адвокат заявив журналістам, що М.Коршунова «не має жодних претензій до Романа Ландіка», але має претензії до деяких ЗМІ. У той же час заявляти журналістам на камеру, що претензій до Р.Ландіка у неї немає, сама Марія Коршунова відмовилася.

За словами адвоката І.Зазимкіна, деякі ЗМІ "поширювали спотворену інформацію". На прохання журналістів уточнити, про які ЗМІ йдеться, І.Зазимкін назвав телеканал "1+1".

М.Коршунова підтвердила, що написала на адресу телекомпанії 1+1 лист із проханням спростувати попередню інформацію, що "перекрутила зміст подій".

Також скаргу подано і до Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення. Після того, як Нацрада прийме рішення з даного питання, М.Коршунова має намір подати на ЗМІ позов до суду.


4 липня в луганському ресторані «Баккара» Р.Ландік жорстоко побив 20-річну дівчину. Відеозапис інциденту викликав величезний суспільний резонанс у країні, і проти Р.Ландіка порушили кримінальну справу за статтею «хуліганство».

У зв'язку з відсутністю Р.Ландіка за місцем проживання 9 липня його було оголошено в розшук і було затримано у Краснодарському краї (Росія). 21 вересня його булоекстрадовано до України.

Ленінський районний суд Луганська 26 вересня виніс рішення про арешт Р.Ландіка на два місяці.