Маріупольці ледь не повбивали один одного за безкоштовні парасольки від Партії регіонів (ВІДЕО)

11 вересня 09:31

Під час святкування Дня звільнення Донбасу в Маріуполі через роздачу безкоштовних парасольок від Партії регіонів між прихильниками регіоналів виникла тиснява і бійка.

 

У неділю 9 вересня під час святкування Дня звільнення Донбасу у Маріуполі люди побилися через безкоштовні парасольки від Партії регіонів, які роздавали у партійних наметах. Про це свідчить відео, викладене в Youtube.Маріуполь, 9 вересня, День звільнення Донбасу. Намети просто розривають за безкоштовні парасольки з символікою Партії регіонів. Жадібності немає межі», - коментує автор відео те, що відбувається. На відео видно, як люди, розштовхуючи одне одного, прориваються до наметів з символікою Партії регіонів, щоб отримати безкоштовну парасольку. При цьому виникає тиснява і бійки між прихильниками регіоналів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дивлячись на те, що в Україні на законодавчому рівні заборонено залучати неповнолітніх до політичної агітації, під час відкриття дитячого майданчика в Луганську діти тримали прапори з символікою Партії регіонів.7 серпня активістами громадянського руху «Спільна Справа» в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів виявлені факти непрямого підкупу виборців у Вінницькій області.Так у місті Бершадь (Вінницька область) зафіксована безкоштовна роздача виборцям медичних аптечок від імені депутата обласної ради Миколи Кучера (Партія регіонів), повідомляє прес-служба громадянського руху «Спільна Справа».Раніше на цьому ж окрузі безкоштовні аптечки роздавав народний депутат Анатолій Матвієнко. !znЧитайте також:

У Києві невідомі напали на активістів, які агітували проти Партії регіонів (ВІДЕО)Кожен десятий українець схвалює підкуп на виборах, а чверть ставляться з розумінням

Найбільше українців цікавить корупційна діяльність депутатів