Літак ВПС Індонезії впав на житловий район Джакарти, є загиблі (фото)

21 червня 10:56

Літак Fokker-27 військово-повітряних сил Індонезії врізався в житловий комплекс на сході Джакарти. За останніми повідомленнями, горить вісім житлових будинків

 

В Індонезії літак місцевих ВПС упав на житловий квартал поблизу аеропорту під час заходу на посадку і вибухнув. За останніми даними, на борту було семеро: шість людей загинуло, одного доставлено до лікарні у важкому стані.

За словами офіційного представника Збройних сил Індонезії Іскандара Сітомпула, в будинках, куди врізався літак, загинуло двоє дорослих і дитина. Таким чином, загальна кількість жертв - дев'ять осіб. Поранено не менше 35 осіб.

Голландський літак Fokker 27, що його призначено для перевезення пасажирів і знято з виробництва ще 1987 року, впів о 14:45 за місцевим часом неподалік від міжнародного аеропорту Халім-Перданакусума. Спалахнуло щонайменше вісім будинків.

«Так, дійсно, літак упав на житловий комплекс у районі аеропорту», - сказав представник влади.

Спочатку представники Збройних сил Індонезії заявляли, що на борту літака перебувало три людини - пілот, другий пілот і член екіпажу. Всі вони загинули. Пізніше стало відомо, що в літаку крім екіпажу було ще четверо.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE

Найбільшою авіакатастрофою в Індонезії за останній час став крах російського лайнера Sukhoi Superjet-100. Трагедія сталася 9 травня: під час рекламного польоту літак врізався в гору. Загинули всі, хто перебував на борту, - 45 осіб. !zn

Читайте також:

Опубліковано ВІДЕО останніх хвилин польоту російського Superjet-100 в Індонезії

В Індонезії завершено попереднє розслідування аварії SSJ-100: техніка не винна

Пілоти літака SSJ-100, що розбився в Індонезії, ігнорували дані приладів