Померла жертва миколаївських ґвалтівників Оксана Макар

29 березня 06:42

Лікарі не змогли врятувати життя жертві миколаївських ґвалтівників. Оксана Макар померла сьогодні вранці в опіковому центрі Донецька через сильну кровотечу з легень.

 

Жертва миколаївських ґвалтівників Оксана Макар померла сьогодні, 29 березня. Цю інформацію нам підтвердив керівник опікового центру ІНВХ ім. Гусака Еміль Фісталь.

«У неї дуже постраждали легені. Коли ми діагностували рентгенологічно і там практично легеневої тканини життєздатної не було... і не випадково вона була на штучній вентиляції, і не випадково ми намагалися піти від штучної вентиляції та не виходило, тому що було виснаження і легенево-серцевої та серцевої системи, і легенево-дихальної системи. І набряк мозку, і все це разом», - сказав Фісталь.

За його словами, у неї почалася сильне кровотеча з легень, потім сталася зупинка серця. На жаль, проведені реанімаційні заходи не дозволили зберегти життя дівчині.

Нагадаємо, на початку березня у Миколаєві троє молодих людей зґвалтували і намагалися спалити 19-річну Оксану Макар. У важкому стані вона перебувала на лікуванні у рідному місті, після чого її перевезли до Донецького опікового центру, де лікарі продовжували боротьбу за її життя.

Оксана Макар, яка з 16 березня перебувала на лікуванні в Донецькому опіковому центрі ІНВХ ім. Гусака, за останні дні провели декілька операцій, в тому числі дві операції на кульшових суглобах, які очистили від омертвілих тканин. Окрім того, дівчині зробили операцію з відновлення прямої кишки, яка була практично повністю знищена вогнем. !zn

Читайте також:

Психіатри про миколаївських ґвалтівників: ці молоді люди цілком осудні

Медики стабілізували стан Оксани Макар

ВКонтакте з суспільством: варіанти «норми»

Справа Оксани Макар спровокувала хвилю звільнень в МВС і прокуратурі