Лікар Юлії Тимошенко обстежує в Миколаєві Олександру Попову

10 червня 07:58

Попова стала жертвою побиття в ніч на 10 березня нинішнього року. У неї важка черепно-мозкова травма з набряком головного мозку, розрив легені, перелом кісток носа і щелеп, перелом грудини і ребер.

 

Німецький лікар з клініки «Шаріте» Лутц Хармс 10 червня в Миколаєві проведе обстеження жорстоко побитої Олександри Попової у лікарні швидкої допомоги, щоб прискорити її перевезення в клініку «Шаріте».

Про це повідомив лідер Європейської партії України, народний депутат України Микола Катеринчук, який взяв на себе всі фінансові витрати щодо візиту Хармса, інформували в прес-службі ЄПУ.

Цього ж дня лікар Л.Хармс відбуде до Німеччини.

«Ми свідомо запросили Лутца Хармса до Миколаєва, аби в такий спосіб прискорити вивезення Олександри Попової на лікування до Німеччини. На жаль, цей процес наразі гальмується через бюрократичні та фінансові питання», - сказав М.Катеринчук.

За його словами, після огляду О.Попової лікар Л.Хармс зможе зробити офіційну заяву для ЗМІ і «в такий спосіб розвіяти усі домисли стосовно її транспортування до німецької клініки».

Як повідомлялося, лікар з берлінської клініки "Шаріте" Л.Хармс проводив курс лікування екс-прем`єра України Юлії Тимошенко в центральній клінічній лікарні № 5 Харкова.

У ніч на 10 березня Попову в одному з барів Миколаєва побив 22-річний місцевий житель. Дівчина 40 днів перебувала в стані коми. !zn

Читайте також:

Миколаївський садист, який побив Олександру Попову, визнав свою провину лише частково


Жертва миколаївського садиста прийшла до тями після 40 днів коми

Миколаївському садистові хочуть дати до 15 років в'язниці

Психіатри про миколаївських гвалтівників: ці молоді люди цілком осудні