Кортеж Королевської і Шевченко потрапив у ДТП, є постраждалі (ВІДЕО)

20 вересня 14:41

Одна з постраждалих з важкими травмами перебуває у лікарні і потребує кваліфікованої допомоги. У міліції стверджують, що порушено справу, але ні копії протоколу ДТП, ні схеми аварії ніхто постраждалим не надав.

 

На Луганщині кортеж Наталії Королевської та Андрія Шевченка 1 вересня потрапив у ДТП, у результаті якого є постраждалі. Про це йдеться в розслідуванні програми "Грошi".

Одна з постраждалих з важкими травмами досі перебуває у лікарні і потребує кваліфікованої допомоги.

"Я їхав по своїй смузі і тут з кількох машин, що рухалася назустріч, вискочила машина в 20-30 метрах від мене, і щоб уникнути лобового зіткнення, я змушений був піти вправо, на узбіччя", - розповів водій Костянтин Юрченко.

Після того, як його підрізали, машину розкрутило і поставило поперек дороги. Потім у бік її вдарила ще одна машина, яка рухалася ззаду.

У той же день Королевська і Шевченко перебували з візитом на Луганщині.

"Кортеж зупинився, Шевченко допоміг витягнути людей з розбитої машини, Королевська викликала швидку. Кандидати в політики відмовилися від літака, який чекав їх в аеропорту і поїхали з постраждалими в лікарні", - йдеться в розслідуванні.

У лікарні медики підтвердили журналістам, що Шевченко дійсно був тут 1 вересня.

За словами матері однієї з потерпілих, до неї приходив представник Королевської, який дав їй і матері другого постраждалого по 5 тисяч гривень.

"Але коли дізнався, що дівчині, щоб врятувати життя, треба ліків ще мінімум на 50 тис. гривень, дав зрозуміти - якщо вони будуть допомагати, містом підуть чутки, що вони зацікавлена ​​сторона", - йдеться в журналістському розслідуванні.

У міліції розповіли, що порушено справу, але ні копії протоколу ДТП, ні схеми аварії ніхто постраждалим не надав.

Постраждалі не мають жодного документа, який підтверджує, що вони постраждали в аварії. За 19 днів міліція навіть не опитала головного потерпілого.

За словами людини, яка доставляє побиті машини на штрафмайданчик, там повинна бути і третя машина, але її сховали. У партії коментувати даний інцидент відмовилися. !zn


Читайте також:

У Києві на величезній швидкості розбився високопосадовець з СБУ

Геннадій Москаль потрапив в аварію (фото)

Екс-пасинок Фірташа, який збив насмерть двох людей, живе в Києві під іншим прізвищем, - ЗМІ