Компанія Hyundai попросила вибачення в українців за свої потяги

20 грудня 15:54

У компанії повідомили, що на сьогоднішній день вже впроваджена програма підготовки потягів Hyundai до зимових умов і протягом останніх двох днів було скорочено кількість несправностей.

 

Південнокорейська компанія Hyundai приносить вибачення за заподіяні українським пасажирам незручності при користуванні швидкісними електропотягами корейського виробництва і вже розпочала роботи з ліквідації несправностей, які, у першу чергу, пов'язані зі складними погодними умовами.

Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України, з посиланням на листи компанії, направлені на адресу "Укрзалізниці" та "Української залізничної швидкісної компанії", на сьогоднішній день вже впроваджена програма підготовки потягів Hyundai до зимових умов і протягом останніх двох днів було скорочено кількість несправностей.

Hyundai також збільшує кількість фахівців: на цьому тижні сім фахівців приєднаються до команди технічного обслуговування. Окрім того, компанія Hyundai Rotem планує наймати більше українських фахівців групи технічного обслуговування в Дарницькому депо.

-ЄБРР назвав запуск «хюндаїв» інвестиційним провалом року в Україні

"Це перша наша зима в Україні, яка покаже нам сфери для вдосконалення (наші слабкі сторони). Кожен вид транспорту має проблеми у зимовий період, такі як затримки, скасування рейсів", - йдеться у прес-релізі міністерства з посиланням на текст листа компанії Hyundai.

Одночасно компанія готова працювати над виявленими недоліками і висловлює впевненість, що разом з фахівцями "Української залізничної швидкісної компанії" всі технічні проблеми, які виникають, будуть успішно вирішені.

"Окрім того, варто відзначити, що Hyundai була єдиною компанією, яка змогла поставити Україні потяги у встановлені досить короткі терміни - протягом 18 місяців, для того щоб встигнути до початку проведення в Україні Євро-2012", - зазначено в прес-релізі міністерства . !zn

Читайте також:

Антимонопольний комітет перевірить обґрунтованість цін на квитки у потягах Hyundai

ЄБРР назвав запуск «хюндаїв» інвестиційним провалом року в Україні

Азаров вирішив, що Україна Hyundai більше купувати не буде (відео)

У боротьбі за рентабельність потягів Hyundai, Кабмін скасував для них ПДВ на квитки, але вони все ще вдвічі дорожчі за звичайні швидкісні