КМДА доручила оцінити збиток приміщень капели ім.Ревуцького та видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»

08 листопада 14:37

Київська міська державна адміністрації доручила відповідним службам оцінити збиток, нанесений Муніципальній академічній чоловічій хоровій капелі ім.Ревуцького та видавництву «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» внаслідок незаконного проникнення невідомих осіб до їхнього приміщення у центрі столиці.

 

Про це журналістам повідомив власник і директор видавництва Іван Малкович.

Відповідаючи на питання, якими є підсумки наради у КМДА, зібраної у зв'язку незаконним проникненням невідомих осіб до приміщення хорової капели та видавництва, І.Малкович сказав: «Дали розпорядження всім відповідним службам скласти акти, протоколи, оцінити завдані збитки, а також наказ припинити всі роботи».

Як повідомлялося, сьогодні власник і директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» І.Малкович заявив, що приміщення видавництва та хорової капели ім. Ревуцького за адресою вулиця Басейна, 1/2 намагається захопити приватна фірма.

За його словами, хорова капела, приміщення якої знаходиться поруч з приміщенням видавництва, ще 20 серпня цього року зазнала «кримінального проникнення від сусідів знизу».

Видавець повідомив, що тоді представники приватної фірми знизу прорізали отвір площею 3 метри на 1 метр до зали хорової капели. Він зазначив, що того ж дня до приміщення викликали міліцію, роботи було припинено, і фірмі винесли припис полагодити отвір.

Однак сьогодні невідомі люди з приміщення цієї ж приватної фірми через той самий отвір потрапили до приміщення хорової капели, забарикадувалися там зсередини, і почали все руйнувати. За словами І.Малковича, невідомі винесли з кімнати всі речі, зокрема й рояль. Він пояснив, що приміщення видавництва знаходиться на відстані трьох метрів через стіну від кімнати капели.

І.Малкович вважає, що всі ці роботи ведуться з метою захопити приміщення капели та видавництва.