Київські студенти отримають знижки на розваги

21 березня 11:13

Столична влада планує ввести «студентський дисконт», завдяки якому молоді кияни отримуватимуть знижки від 5 до 50 відсотків практично на всі види дозвілля в Києві.

 

КМДА має намір ввести для студентів дисконтні картки, що дозволяють отримувати знижку 5-50% на дозвілля. Про це заявив голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов, повідомляє прес-служба.

Студенти отримають дисконт зі знижками від 5% до 50% на дозвілля у столиці. Ініціатором впровадження студентських дисконтних карт стала молодіжна організація «Професіонал».

«До мене звернулися представники студентського самоврядування з пропозицією підтримати проект створення «Київської студентської дисконтної картки». За цією карткою будуть надавати знижки в кінотеатрах і театрах, клубах і магазинах. Отримати її зможе будь-який студент абсолютно безкоштовно», - зазначили там.

Перші такі карти отримають ініціативні і талановиті київські студенти за активну участь у громадському та студентському житті, за досягнення у навчанні, за участь у конкурсах і внесок у розвиток молодіжних та студентських програм. З часом отримати її зможе кожен охочий студент.

Нагадаємо також, що з 1 березня 2012 року в Київському метрополітені для оплати проїзду вводиться новий вид місячних проїзних квитків з можливістю продовження терміну дії на основі особистих студентських квитків. !zn

Читайте також:

Парламентська більшість відмовилася підвищувати обсяг держзамовлення у вишах до 75%

Відомство Табачника провалило систему держзамовлення у вишах, - Рахункова палата

Янукович обізвав «маніпуляції» Табачника у сфері вищої освіти «антиприкладом реформ»