Київська влада вважає, що зробила "все можливе" для зупинки скандальних будівництв у столиці

29 липня 09:26

«Нам вдалося зупинити будівельний безлад у місті, проте, в основному лише щодо рішень, які видані нещодавно», - наголосили у КМДА.

 

За його словами, тимчасова комісія з перевірки об’єктів, що будуються в центральній історичній частині Києва, виявила ряд порушень різного характеру і направила свої висновки до правоохоронних органів, прокуратури та суду.

«Нам вдалося зупинити будівельний безлад у місті, проте, в основному лише щодо рішень, які видані нещодавно. Безумовно дуже важко припинити те, що зводять за рішеннями, які були видані 5 років тому», – заявив М.Кучук, повідомляє прес-служба КМДА.

«Наразі всі документи, у тому числі і щодо знесення ТОЦ на вул.Хмельницького, 7, знаходяться в суді, а забудовник не має дозволу на виконання будівельних робіт», - уточнив він.

Заступник голови КМДА завірив, що міська влада «оперативно реагує на сигнали щодо порушень під час будівництва і з виїздом на місце з’ясовує усі обставини».

Чиновник також нагадав, що на попередній сесії Київради було прийнято рішення про призупинення здійснення будівництва, реконструкції та капітального ремонту будівель у межах центрального історичного ареалу міста.