Київська влада визнала неефективність тракторів і буде рубати лід ломами

14 грудня 19:13

Після снігопадів у Києві двори покрилися шаром льоду, і тепер трактори там вже неефективні. Наслідки щорічної стихії будуть усувати ломами.

 

Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак під час засідання штабу з ліквідації наслідків негоди розкритикував роботу голів районних держадміністрацій. Найбільше нарікань було на двори і міжбудинкові проїзди, повідомляє прес-служба адміністрації.

«На сьогодні ми можемо констатувати, що подвір'я і міжбудинкові проїзди стали непроїзними. Вони покрилися льодом, і наразі трактори там вже неефективні, тому необхідно застосовувати ломи», - зазначив Мазурчак.

Перший заступник голови КМДА дав головам районів доручення за вихідні виправити ситуацію, адже в суботу та неділю транспорту в місті значно менше, тому необхідно ефективно використати цей час. Мазурчак пообіцяв особисто перевірити, як райони прибирають території від снігу. Ті керівники, які не впораються із завданням і покажуть неефективну роботу з ліквідації наслідків негоди, у понеділок отримають догани.

Також він звернув увагу на необхідність ретельно контролювати виконання розпорядження про заборону паркування на центральних вулицях, а також у місцях, де знаки заборони ще не встановлено, доручив зробити це до понеділка.

Перший заступник голови КМДА відзначив і позитивні моменти в боротьбі з наслідками негоди, зокрема, консолідацію зусиль усіх органів і служб, подякував Міністерству оборони і Міністерству внутрішніх справ за допомогу людськими ресурсами. !zn

Читайте також:

Гідрометцентр попередив про погіршення погоди


За чотири дні в Києві випало дві місячні норми опадів

Укргідрометцентр попередив про мороз, заметіль та ожеледиці