Київська влада обіцяє до Євро-2012 повністю відреставрувати Андріївський узвіз

17 квiтня 13:14

На Андріївському узвозі найближчим часом буде укладена бруківка і відреставровані будинки. У Київській міськадміністрації обіцяють, що до Євро-2012 вулиця набуде нормального вигляду.

 

Київська влада впевнена, що до Євро-2012 Андріївський узвіз буде повністю відновлено. Про це 17 квітня заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Мазурчак.

«Андріївський узвіз буде завершено до Євро, і він буде нормальним. Будуть ходити люди по Андріївському узвозу...Буде завершено укладання бруківки, інженерних мереж, і все інше. Будинки, які є, буде відреставровано... за півтора місяці», - заявив Мазурчак.

Він також повідомив, що вже прийнято рішення про створення громадського самоврядування тих, хто розміщений або проживає на Андріївському узвозі. «Буде створено такий орган самоорганізації, без узгодження з яким на Андріївському узвозі взагалі нічого не можна буде робити», і «завтра-післязавтра буде проведена зустріч міської влади та громадськості, яка стурбована цим питанням».

Нагадаємо, 10 квітня інспекція Державного архітектурно-будівельного контролю у Києві припинила підготовчі роботи з будівництва торгового комплексу на Андріївському узвозі. !zn

Читайте також:

Вниз по Андріївському - у прірву

На Володимирській гірці зруйнували столітню альтанку (фото)

Ахметов пообіцяв не допустити руйнування Андріївського узвозу