Каськів збирається охороняти материнство за допомогою державно-приватного партнерства

07 червня 08:21

Національний проект «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства» буде одним із перших в Україні проектів, який реалізується на засадах державно-приватного партнерства.

 

Про це під час публічної презентації проекту заявив голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами (одночасно – народний депутат, який досі не склав мандату) Владислав Каськів.

«Вже до кінця року будуть створені 8 перинатальних центрів у Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Одеській, Тернопільській, Харківській областях та АР Крим. На наступний рік передбачається відкриття ще 9-ти перинатальних центрів у Вінницькій, Волинській, Івано-Франківській, Закарпатській, Київській, Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій областях та м. Севастополь. А у 2013 році – 10 регіональних перинатальних закладів буде створено у Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Херсонській, Черкаській, Чернігівській областях та м. Києві», - цитує В.Каськіва прес-служба держагентства.