Кандидат у мери Лондона пообіцяв мусульманам перетворити британську столицю на «світоч ісламу»

29 березня 12:42

Британський політик пообіцяв зробити так, щоб "вже через 4 роки всі немусульмани Лондона знали і розуміли слова пророка Мухаммеда".

 

Кен Лівінгстон, кандидат на пост мера Лондона від Лейбористської партії, звернувся до мусульман із закликом голосувати за нього під час виборів голови міста. Лівінгстон, який обрав в якості трибуни центральну лондонську мечеть, пообіцяв присутнім, що перетворить британську столицю на «світоч ісламу».

Кандидат у мери заявив, що використовує свою каденцію, аби навчити лондонців ісламу. «Я зроблю так, щоб вже через 4 роки всі немусульмани Лондона знали і розуміли слова пророка Мухаммеда», - заявив Лівінгстон.

Центральна мечеть Лондона, яка також називається мечеть Фінсбері-парк, вважається «колискою радикального ісламу у Великобританії». Деякий час тому її імамом був Абу Хамза аль-Масрі, уродженець Єгипту, в даний час відбуває термін у британській в'язниці за підбурювання до терористичних акцій.

Зараз мечеттю керує «Асоціація мусульман Великобританії», ісламістська організація, пов'язана з рухом "Брати-мусульмани" і палестинським ХАМАСом.

Відомо, що Кен Лівінгстон активно співпрацює також з організацією «Ісламський форум Європи», яка прагне перетворити європейські країни на «держави переможного шаріату».

Нагадаємо, що Лівінгстон, на прізвисько «Червоний Кен», вже займав пост мера Лондона з 4 травня 2000 року по 4 травня 2008 року. За цей час Кену Лівінгстону вдалося частково вирішити проблему транспортних пробок, здешевити проїзд і частково призупинити приватизацію громадського транспорту (окрім метро). Він відстоював мультикультурність міста та сприяв проведенню фестивалів різних національних і релігійних громад. «Червоний Кен» брав активну участь у кампанії «Руки геть від Венесуели!» і особисто запрошував до Лондона Уго Чавеса. !zn

Читайте також:

У Канаді з'явився посібник для мусульман: чоловік повинен керувати дружиною, «б'ючи її палицею»

Ісламістам-радикалам заборонять в'їзд до Франції

Британський уряд дозволив звільняти з роботи за відкрите носіння натільного хрестика


Глава МВС Франції заявив, що не всі цивілізації рівні, натякнувши на іслам