Імітатор Форреста Гампа пішки здійснив 178-денну подорож через всю Америку (ВІДЕО)

02 жовтня 08:19

Заможний американець вирішив відмовитися від всіх благ, аби відчути смак до життя. Юнак пішов у пішу подорож по США, і за 178 днів обійшов всю Америку, маючи в наявності лише iPod Touch з інтернетом і рюкзак.

 

26-річний американець Нік Клекнер з Флориди втілив у життя те, що інші люди бачили хіба що у фільмі «Форрест Гамп»: пройшовши майже 4 тисячі кілометрів, витративши 178 днів і зносивши п'ять пар взуття, він пішки прокрокував через всю Америку від берега до берега - з Флориди до Каліфорнії.

«У мене було відмінне життя. Я виріс у чудовій родині, у нас завжди були гроші», - написав Клекнер, або, як він сам себе називає, Волоцюга Нік, у своєму блозі. Однак молодик відчував, що його життя йде по колу, а він не цінує його як належить. Саме тоді Волоцюга Нік і вирішив, що потрібно щось змінювати.

«На мене тиснуло багато різних факторів, - пояснив він. - І в результаті все це дійшло до тієї точки, коли я більше не міг з цим впоратися. Я відчував постійний тиск, стрес і тривогу, і вирішив позбутися усього цього».

Рішення прийшло раптово: чоловік купив квиток в один кінець з рідної Каліфорнії до Флориди, і з рюкзаком за плечима, взявши з собою з цінних речей лише iPod Touch з підключеним інтернетом, рушив додому.


Після прибуття на схід країни і почалася вже досить відома подорож, раніше здійснена, напевно, лише героєм однойменного роману Вінстона Грума, а потім і фільму Роберта Земекіса Форрест Гамп. Та й почалося вона точно так само, як у Гампа - Нік Клекнер просто почав йти.

Ночуючи де доведеться і харчуючись лише тим, що вдавалося знайти, Нік вірно слідував виробленому ним принципу - «давай більше, ніж береш». Щоразу, коли він знаходив гроші, подарункові картки або ж зайву їжу, він передавав її бідним та безпритульним.

«Я був безпритульним і жив тільки сьогоденням, - розповів Нік. - Але я навіть не можу описати те почуття, яке пережив, коли нарешті помився. Я ніколи цього раніше не цінував. Але тепер я дивлюся на це по-іншому. Насправді, нам дуже пощастило, що ми настільки звикли до таких дрібниць, що не цінуємо їх. Ми навіть не усвідомлюємо, навіщо ми робимо деякі речі».

Змінилося у Клекнера і ставлення до людей. «Людство краще, ніж я коли-небудь собі уявляв», - поділився він з журналістами своїм найбільшим і важливим відкриттям. !zn

Читайте також:

Юна голландка вирушає в одиночну навколосвітню подорож

Австрійський парашутист стрибнув з висоти 29 кілометрів (ВІДЕО)

Австралійська пенсіонерка стала найстаршою жінкою, що перепливла Ла-Манш