Харківський метрополітен закупив табличок на два мільйони гривень

22 лютого 11:18

На вимогу УЄФА, харківський метрополітен закупив інформаційні таблички на суму понад два мільйони гривень. Середня вартість за штуку близька до ціни квадратного метра житла у передмісті Харкова.

 

За результатами тендеру, який було проведено 15 лютого, харківський метрополітен уклав договір на виготовлення 465 інформаційних табличок вартістю понад два мільйони гривень, йдеться в повідомленні Вісника державних закупівель.

"Таблички має бути поставлено до травня на виконання вимог УЄФА щодо того, що в метро всі найменування повинні бути українською та англійською мовами", - йдеться в повідомленні.

Замовлені таблички з назвами станцій розмірами 190х35 см, маршрутні розмірами 465х30 см і пересадочні 105х85см, які повинні розміщуватися на шляхових стінах.

«Основа має бути з композитного листа сірого кольору. Окантовані таблички анодованим П-подібним профілем для композитних панелей і самоклейкою плівкою Abery різних кольорів залежно від лінії метро. Літери виконуються з акрилового скла білого кольору», - йдеться у тендерній документації.

Середня вартість табличок, площа яких менше одного квадратного метра, складе більше п'яти тис. грн. за штуку, що близько до ціни квадратного метра житла у передмісті Харкова.

Нагадаємо, у 2010 році Харківський метрополітен замовив виготовлення 10 лавочок по 63 тисяч гривень кожна. !zn

Читайте також:

Генсек УЄФА порадив українцям вчити англійську мову

У тролейбусі та метро можна буде проїхати за квитком на Євро

У 2013 почнуть будувати метро на Троєщину