Гостьовий кортеж до Януковича створив ДТП і не зупинився

02 сiчня 13:25

Сьогодні, близько 13:00, в селі Майдан (Івано-Франківська область), через кортеж з 4-х джипів, у супроводі автомобіля ДАІ, сталося ДТП, у результаті чого постраждало кілька автомобілів, а також перекинувся мікроавтобус з пасажирами.

 

Про це ZN.UA повідомили очевидці події.

За свідченням очевидців, кортеж, що їхав у межах села на швидкості 160 км/год, під час обгону виїхав на зустрічну смугу, відкинув на узбіччя кілька машин, у тому числі мікроавтобус з пасажирами. Кортеж не зменшуючи швидкості, проїхав далі. Прибулі представники ДАІ з міста Калуш, повідомили, що місце події не є в сфері їх діяльності, і пообіцяли викликати ДАІ району.

Протягом найближчих півтори години, ніяких більше представників ДАІ в село Майдан не з'явилося.

За свідченням постраждалих, прибулі міліціонери вкрай неохоче фіксували подію. Пасажири мікроавтобуса вважають, що ДТП не буде зафіксовано в міліцейських зведеннях. Свою позицію пасажири пояснюють тим, оскільки група джипів рухалася у супроводі машини ДАІ (Volkswagen зеленого кольору), означає, що в кортежі були присутні вищі посадові особи, які прямували до місця відпочинку президента Віктора Януковича.

Нагадаємо, 31 грудня, службовий автомобіль голови Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян потрапив у ДТП.