Головна новорічна ніч розпочнеться о 21:00 концертом на Майдані

31 грудня 17:08

Святковий концерт розпочнеться 31 грудня о 21:00 і триватиме до другої години ночі 1 січня. Ті, хто не зможуть особисто бути присутніми біля головної ялинки країни, побачать концерт у прямій трансляції.

 

Сьогодні, 31 грудня, о 21:00 на Майдані Незалежності у Києві стартує святковий концерт з нагоди зустрічі Нового Року - "Ніч на Майдані".

У новорічну ніч на головній площі країни киян та гостей столиці вітатимуть гурту "ТІК", "Друга ріка", "Брати Карамазови", ВВ а також "ДДТ".

Традиційно з боєм курантів розпочнеться святковий феєрверк. Головна вечірка країни триватиме до другої години ночі 1 січня.

- У світі вже почали святкувати Новий рік

Усіх, хто завітає на Майдан у святкову ніч, приємно вразить потужний звуковий супровід і неординарні світлові рішення, а ще новий формат сцени - вона буде 52 м завдовжки, а її висота складе 14 м.

Крім того, буде працювати інтерактивний майданчик, де глядачі і артисти зможуть безпосередньо привітати Майдан і всю Україну зі святом Нового року.

Трансляція концерту запланована на телеканалах «ТРК Київ» і М1.

Нагадаємо, що спеціально у новорічну ніч столичний метрополітен працюватиме до 3:30, а всім наземним транспортом кияни та гості міста зможуть користуватися до 4:30. !zn

Читайте також:

У Новий рік громадський транспорт працюватиме до ранку

Новий рік у різних країнах світу: особливості святкування

Прогноз The Financial Times на 2013 рік: життя на Марсі, доля Ірану, Сирії і засудженої Тимошенко

Погода на 1 січня: тепло, сонце, до +7 °