Financial Times: Львів увійшов до десятки кращих міст майбутнього Європи

12 сiчня 07:43

Згідно з дослідженнями британської газети Financial Times, Львів увійшов до десятки європейських міст майбутнього у категоріях кращої стратегії залучення прямих іноземних інвестицій і найбільшої економічної ефективності ведення бізнесу.

 

Окрім того, як повідомляє прес-служба міськради з посиланням на представника газети, Львів отримав від fdi Intelligence (структурний підрозділ Financial Times Ltd) запрошення на церемонію нагородження, яка відбудеться 7 березня 2012 року в Каннах (Франція).

Як повідомили в управлінні інвестицій і зовнішньоекономічних відносин Львівської міськради, цього року Львів вперше запрошено на церемонію нагородження Financial Times у Каннах у рамках міжнародної виставки нерухомості MIPIM. Тут зберуться більше 30 тис. представників бізнесу і влади з країн Європи та світу.

Нагадаємо, Львів щорічно бере участь у міжнародних заходах у сфері інвестицій та нерухомості у Каннах, Лондоні, Відні та інших іноземних містах. Зокрема, минулого року в рамках MIPIM Львів був єдиним українським містом, який взяв участь у дискусійній панелі щодо залучення інвестицій у Східну Європу.